Despre noi

Povestea
New Adonis

Marturisim faptul ca zilnc prin proiectele nostre avem parte de multe sadisfactii Constructia caselor traditionale si a tot ce inseamna casa si spatiul din jurul ei este visul unei familii de austrieci care si-au dorit sa redescopere si sa conserve traditiile si valorile de care s-au atasat in momentul in care a venit in Romania.

Au descoperit prin constructia casei lor multe din mestesugurile care au fost de mult uitate. S-au regasit in zona din satul Salicea din comuna Ciurila,  nu departe de Cluj-Napoca, cu multi ani in urma si aici au inceput sa dea viata caselor traditionale acoperite cu stuf.

In spate veneau cu experienta de peisagist si amenajare gradinilor insa si cu experienta in constructia de seminee si cosuri de fum.

La aceste experiente in decursul anilor au adaugat si constructiile de case, astfel s-a ajuns la proiectele  frumoase de acum, casele care sunt sanatoase pentru om si prietenoase fata de mediul inconjurator dar si case care salveaza arhitectura traditionala.

Aducem in viata clientilor nostrii mai aproape natura, casele sanatoase si organice, modul de viata care este in armonie cu natura.

New Adonis - Organic Constructions

Povestea continua, multumim pentru timpul acordat sa o descoperiti!